15 aug. 2010

Bataie in toata regula la Bliss (Vaslui)

Emis de Reflectorul de VASLUI



Un scandal de proporții a pus aseara poliția pe jar după ce un tânăr a fost bătut in clubul Bliss din Vaslui și a intrat in comă. Scandalul a pornit din cauza consumului in exces de alcool și mai mulți tineri au fost loviți. Bătaia s-a mutat din club in parcarea din fața localului unde s-au spart sticle s-au împărțit pumni și picioare preț de câteva minute. Burdulea Andrei în vârstă de 23 de ani a fost cu ambulanța la Spitalul Județean Vaslui unde de aici a fost transferat la Iași din cauza complicațiilor. Pe când poliția se afla in fața localului, in jurul orei 4, un șofer cu un Mercedes de culoare deschisă a încercat să-l lovească pe fratele victimei care se batea la 50 de metri distanță de club. Șoferul a urcat cu mașina pe trotuar cu clara intenție de a-l lovi pe acesta.
"Am fost sesizați de două ori prin apelul de urgență 112 in jurul orelor 3 și apoi in jurul orelor 3.45 că in parcarea clubului mai mulți tineri s-au luat la bătaie. Unul a fost trasportat la spital in comă. Ancheta este in desfășurare pentru a trage la răspundere pe cei vinovați." a declarat Loredana David, purtătorul de cuvânt IPJ Vaslui.

Acesta este al doilea caz in numai 3 săptămăni in care un alt tânăr intră in comă din cauza bătailor din cluburi. In primul caz tânărul a decedat la scurt timp.

[sursa: adevarul.ro]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu